Veure tots Veure tots
                   
7 de abril 2018
DIA MUNDIAL DE L'ACTIVITAT FÍSICA
 

     
LOGO Menu
AGENDA ESPORTIVA
Imatge Fitness Experience 2019

23 de febrer de 2019

 
Imatge SWIMRUN MENORCA 2019

24 de març 2019

 
Imatge EPIC TRAIL 360º CAMÍ DE CAVALLS 2019

8, 9 i 10 de març del 2019

 
Imatge VI TRAIL DELS FARS

3 de febrer de 2019

 
Imatge VIII OTSO TRAIL MENORCA CAMÍ DE CAVALLS

17, 18 i 19 de maig de 2019

 
Imatge VII MITJA MARATÓ DE FORNELLS

13 d'abril del 2019

 
Imatge CURSA DEL TORO 2019

29 de juny del 2019

 
Imatge Island Games Menorca a Gibraltar

6 - 12 de juliol de 2019

 
Imatge ARTIEM HALF MENORCA 2019

22 de setembre del 2019

 
Atras
L'esport per L'Edat Escolar: Final Insular de Judo i primera trobada de Futbol 6

Dia 15 de març es va celebrar la Final Insular de Judo de l’Esport per a l’Edat Escolar que organitza el Consell Insular de Menorca i la Delegació a Menorca de la Federació Balear de Judo es va disputar al pavelló municipal de Maó. Es van disputar combats en els diferents pesos de les categories Benjamí, Aleví, Infantil i Cadet, tant en femení com en masculí.

El mateix dia 15 de març va tenir lloc la I trobada de prebenjamins de futbol. Aquest any, dintre de les diferents trobades de futbol-6, la Junta Insular de Futbol i el departament d’esports del Consell Insular de Menorca, van incloure dues jornades diferents. Aquestes jornades són una proposta de activitats i jocs de diferents tipus, a part de fer futbol, els fillets i filletes poden practicar altres tipus de jocs pre-esportius, jocs populars, etc.

 

L'esport per L'Edat Escolar: Final Insular de Judo i primera trobada de Futbol 6

Judo
El passat dia 15 de març va tenir lloc la Final Insular de Judo de l’Esport per a l’Edat Escolar que organitza el Consell Insular de Menorca i la Delegació a Menorca de la Federació Balear de Judo.
La final es va disputar al pavelló municipal de Maó. Es van disputar combats en els diferents pesos de les categories Benjamí, Aleví, Infantil i Cadet, tant en femení com en masculí.
Els guanyadors de les categories infantils i cadet representaran a Menorca en les Fases Balears de l’Esport Escolar que es farà el proper mes d’Abril a Mallorca.
En la competició hi va haver un gran ambient i hi va tenir presència el president de la Federació Balear de Judo, el regidor d’esports del municipi de Máo i el Conseller de Cooperació, Esports i Habitatge del Consell Insular de Menorca.

Futbol 6
El mateix dia 15 de març va tenir lloc la I trobada de prebenjamins de futbol al camp municipal de Son Marçal de Ciutadella de Menorca. En aquesta trobada van participar uns 160 fillets de diferents clubs de Menorca.
Aquest any, dintre de les diferents trobades de futbol-6, la Junta Insular de Futbol i el departament d’esports del Consell Insular de Menorca, van incloure dues jornades diferents. Aquestes jornades són una proposta de activitats i jocs de diferents tipus, a part de fer futbol, els fillets i filletes poden practicar altres tipus de jocs pre-esportius, jocs populars, etc.
La jornada va ser tot un èxit, ja que va tenir una gran acceptació per a tots els fillets i també per als tècnics dels diferents clubs que van col·laborar en la organització que va anar a càrrec dels tècnics del penya Ciutadella.
Des del Consell Insular es valora molt positivament com es va desenvolupar aquesta jornada.
La propera jornada será el proper dia 31 de maig, en la que s’aprofitarà per fer la cloenda de la temporada per als prebenjamins.

 
 
   
Enllaços relacionats
Menorca       Consell Insular de Menorca
MENORCA, ILLA DE L'ESPORT