Veure tots Veure tots
                   
7 de abril 2018
DIA MUNDIAL DE L'ACTIVITAT FÍSICA
 

     
LOGO Menu
AGENDA ESPORTIVA
Imatge Fitness Experience 2019

23 de febrer de 2019

 
Imatge SWIMRUN MENORCA 2019

24 de març 2019

 
Imatge EPIC TRAIL 360º CAMÍ DE CAVALLS 2019

8, 9 i 10 de març del 2019

 
Imatge VI TRAIL DELS FARS

3 de febrer de 2019

 
Imatge VIII OTSO TRAIL MENORCA CAMÍ DE CAVALLS

17, 18 i 19 de maig de 2019

 
Imatge VII MITJA MARATÓ DE FORNELLS

13 d'abril del 2019

 
Imatge CURSA DEL TORO 2019

29 de juny del 2019

 
Imatge Island Games Menorca a Gibraltar

6 - 12 de juliol de 2019

 
Imatge ARTIEM HALF MENORCA 2019

22 de setembre del 2019

 
Atras
Alimentació i exercici físic: com pots controlar el teu pes corporal?

Com preparar una dieta mediterrània saludable, tenir un estil de vida actiu i exercitar-se físicament per controlar el pes corporal. Aquests són els temes que s'abordaran a la IV Jornada d'activitat física i salut. Alimentació i exercici físic. Recomanacions per al control del pes corporal que tindrà lloc al Llatzeret el proper 22 de setembre en el transcurs de la XXVII Escola de Salut Pública de Menorca.

 

Alimentació i exercici físic: com pots controlar el teu pes corporal?

L'àrea d'Esports del departament d'Ocupació, Projecció Econòmica, Joventut i Esports del Consell de Menorca col·labora en la realització d'aquesta trobada de professionals en què tractaran temes d'actualitat en l'àmbit de l'alimentació i la promoció i ús de l'activitat física i l'esport per el control de l'obesitat.

El doctor Fernando Salom, responsable del Gabinet de Medicina Esportiva de l'area d'Esports del Consell de Menorca, i la infermera Emilia Ferrer, del Centre de Salut Dalt Sant Joan, coordinaran aquesta jornada. Així es constituirà un espai de debat sobre les estratègies actuals en la promoció dels estils de vida més actius, millora de les desigualtats en la salut, i la generació de noves propostes, de noves polítiques o projectes d'actuació en la promoció de l'activitat física per a la salut entre la població, amb especial atenció a la població sedentària o inactiva físicament.

Aquesta trobada servirà per divulgar els coneixements científics que donen suport a l'adopció de l'activitat física, l'exercici físic i l'esport com a elements de promoció de la salut per a tota la població.

 
 
   
Enllaços relacionats
Menorca       Consell Insular de Menorca
MENORCA, ILLA DE L'ESPORT