Veure tots Veure tots
                   
7 de abril 2018
DIA MUNDIAL DE L'ACTIVITAT FÍSICA
 

     
LOGO Menu
AGENDA ESPORTIVA
Imatge Fitness Experience 2019

23 de febrer de 2019

 
Imatge SWIMRUN MENORCA 2019

24 de març 2019

 
Imatge EPIC TRAIL 360º CAMÍ DE CAVALLS 2019

8, 9 i 10 de març del 2019

 
Imatge VI TRAIL DELS FARS

3 de febrer de 2019

 
Imatge VIII OTSO TRAIL MENORCA CAMÍ DE CAVALLS

17, 18 i 19 de maig de 2019

 
Imatge VII MITJA MARATÓ DE FORNELLS

13 d'abril del 2019

 
Imatge CURSA DEL TORO 2019

29 de juny del 2019

 
Imatge Island Games Menorca a Gibraltar

6 - 12 de juliol de 2019

 
Imatge ARTIEM HALF MENORCA 2019

22 de setembre del 2019

 
Atras
Imatge PortBlue se suma al projecte #SomBlaus

La cadena hotelera mallorquina reforça economicament a l'equip EBA

 

PortBlue se suma al projecte #SomBlaus

Imatge

PortBlue Hotels & Resorts i el Centre Cultural i Esportiu Sant Lluís han signat avui un acord de patrocini per al projecte EBA. Tot i ser una cadena molt recent, creada fa tot just 6 mesos, PortBlue té un marcat caràcter esportiu i de suport local. “PortBlue neix des del resort de referència mallorquí, Club Pollentia, amb amplis espais dedicats a esports de tota mena. Creiem que el turisme actiu i esportiu és clau per desestacionalitzar les illes, a més d’atreure turistes de qualitat i respectuosos amb el medi ambient “, comenta Miguel González, Director de Màrqueting i Comunicació de la nova cadena.

Per a l’equip de basket de Sant Lluís, que competirà aquest any en el grup catalano-balear de la lliga EBA, el patrocini de PortBlue, al costat d’altres com el del propi Consell de Menorca, els permet assegurar els suficients recursos econòmics per afrontar la competició amb garanties d’èxit. Després de les últimes incorporacions a la plantilla, l’equip se sent molt confiat en aquesta etapa tan important.

“Des del primer moment vam veure que el projecte del Sant Lluís és seriós i té garanties d’èxit. Per això no dubtem a l’hora de recolzar-los. Ens sentim molt orgullosos del que fan per promocionar Menorca, estan molt alineats amb la nostra cultura i estratègia empresarial. Serà una peça clau per a la candidatura de Menorca Talaiòtica a Patrimoni Mundial a 2016 “, comenta Marcos Fernández, Director per a la zona de S’Algar de PortBlue. “Coincideix fins al color corporatiu, el blau. Estic segur que això és el principi d’una llarga relació “, afegeix Miguel González. PortBlue

Rosendo Pons, president del Centre Cultural i Esportiu Sant Lluís, se suma al discurs de la nova empresa vinculada al projecte blau i aplaudeix “la capacitat i voluntat de crear sinergies entre el teixit empresarial i el sector esportiu de PortBlue. La Lliga EBA és un marc excel·lent per a la promoció i projecció de la nostra illa i tots els seus valors. Esportius, socials, culturals i, per descomptat, empresarials. No dubtem que la unió d’aquestes dues marques, vinculades des d’avui per l’emblemàtic complex turístic de s’Algar, constituirà una relació profitosa recíproca “.

PortBlue Hotels & Resorts, amb 5 hotels a Menorca i 1 resort a Mallorca, prioritza la sostenibilitat mediambiental en les seves operacions; turisme de qualitat, esport, natura i noves tecnologies aplicades a millorar l’experiència dels seus clients són peces clau en la cultura empresarial d’aquesta nova cadena hotelera que gestiona ja més de 2000 llits.

A més del projecte EBA, Port Blue Hotels & Resorts donarà també nom a l’equip Júnior Femení del nostre planter atès que la cadena hotelera també és conscient de l’important que és la base en el futur no molt llunyà de tot dels clubs esportius.

Benvinguts al projecte #SomBlaus !

 
 
   
Enllaços relacionats
Menorca       Consell Insular de Menorca
MENORCA, ILLA DE L'ESPORT