Veure tots Veure tots
                   
7 de abril 2018
DIA MUNDIAL DE L'ACTIVITAT FÍSICA
 

     
LOGO Menu
AGENDA ESPORTIVA
Imatge Fitness Experience 2019

23 de febrer de 2019

 
Imatge SWIMRUN MENORCA 2019

24 de març 2019

 
Imatge EPIC TRAIL 360º CAMÍ DE CAVALLS 2019

8, 9 i 10 de març del 2019

 
Imatge VI TRAIL DELS FARS

3 de febrer de 2019

 
Imatge VIII OTSO TRAIL MENORCA CAMÍ DE CAVALLS

17, 18 i 19 de maig de 2019

 
Imatge VII MITJA MARATÓ DE FORNELLS

13 d'abril del 2019

 
Imatge CURSA DEL TORO 2019

29 de juny del 2019

 
Imatge Island Games Menorca a Gibraltar

6 - 12 de juliol de 2019

 
Imatge ARTIEM HALF MENORCA 2019

22 de setembre del 2019

 
Atras
Xarxa Mundial Agita Mundo Agita Mundo

El Consell Insular de Menorca s'ha adherit a la xarxa mundial Agita Mundo, que aposta per la pràctica esportiva com a fórmula per trobar i mantenir la salud.

 

Agita Mundo

Xarxa Mundial Agita Mundo

El Consell Insular de Menorca s'ha adherit a la xarxa mundial Agita Mundo, que aposta per la pràctica esportiva com a fórmula per trobar i mantenir la salud.

Aquesta xarxa, que té com a objectiu principal la promoció de l'esport com a eina per trobar, mantenir i millorar la salud, reuneix cada any més de 2.500 participants en multitud d'esdeveniments esportius per tot el món. I és que aquest ens, que va néixer a Brasil el 1996, va ser reconegut per l'Organització Mundial de la Salut al 2002 com a programa model per fomentar entra la societat la pràctica esportiva com a font de salut.

El Consell Insular s'ha adherit a aquest ens després que el responsable del Gabinet de Medicina Esportiva del Departament de Cooperació, Esports i Habitatge, el doctor Fernando Salom, coincidís amb el també doctor brassiler Víctor Matsudo, un dels impulsors d'Agita Mundo, a la darrera Jornada Informativa de Promoció de l'Activitat Física per a la Salut que va organitzar la Generalitat catalana.

Amb aquesta adhesió el Departament de Cooperació, Esports i Habitatge continua amb la seva política de promoció de la pràctica esportiva com a font de salut. En aquest sentit, cal recordar el programa que té en marxa el Consell Insular en col·laboració amb altres administracions com és Rutes Saludables, iniciativa dirigida a la població adulta, persones amb una vida sedentària i/ o amb factors de risc cardiovascular (obesitat, hipertensió arterial, tabaquisme, diabetes tipus II i dislipèmies).

“El Consell vol fomentar els hàbits saludables entre la població i per aquest motiu volem disposar d'experiències noves i informacions que puguem rebre a través d'aquesta xarxa mundial”, explica el conseller responsable d'aquest Departament, Juanjo Pons.

 
 
   
Enllaços relacionats
Menorca       Consell Insular de Menorca
MENORCA, ILLA DE L'ESPORT