Veure tots Veure tots
                   
7 de abril 2018
DIA MUNDIAL DE L'ACTIVITAT FÍSICA
 

     
LOGO Menu
AGENDA ESPORTIVA
Imatge Fitness Experience 2019

23 de febrer de 2019

 
Imatge SWIMRUN MENORCA 2019

24 de març 2019

 
Imatge EPIC TRAIL 360º CAMÍ DE CAVALLS 2019

8, 9 i 10 de març del 2019

 
Imatge VI TRAIL DELS FARS

3 de febrer de 2019

 
Imatge VIII OTSO TRAIL MENORCA CAMÍ DE CAVALLS

17, 18 i 19 de maig de 2019

 
Imatge VII MITJA MARATÓ DE FORNELLS

13 d'abril del 2019

 
Imatge CURSA DEL TORO 2019

29 de juny del 2019

 
Imatge Island Games Menorca a Gibraltar

6 - 12 de juliol de 2019

 
Imatge ARTIEM HALF MENORCA 2019

22 de setembre del 2019

 
Atras
Júlia Florit venç en el Màster Nacional de bàdminton de Mallorca

El passat cap de setmana la jugadora del Menorca Bàdminton Es Castell, Júlia Florit, va fer valer la seva condició de cap de sèrie número u proclamant-se campiona en la categoria Individual Sub-13 del Màster Nacional celebrat a Palma de Mallorca, sense cedir un sol set davant els seus rivals. Aquest magnífic resultat ha suposat que pugi fins a la quarta posició en el Rànquing Nacional.

 

Júlia Florit venç en el Màster Nacional de bàdminton de Mallorca

El passat cap de setmana la jugadora del Menorca Bàdminton Es Castell, Júlia Florit, va fer valer la seva condició de cap de sèrie número u proclamant-se campiona en la categoria individual sub-13 del Màster Nacional celebrat a Palma de Mallorca, sense cedir un sol set davant seus rivals. Aquest magnífic resultat ha suposat que pugi fins a la quarta posició en el Rànquing Nacional.

A punt va estar d'aconseguir el doblet formant parella amb la seva companya de club Thaís Daroca (sub-11 de primer any). En aquesta ocasió, el tercer i definitiu set de la final de dobles sub-13 es va decantar per les eivissenques Rio Abril i Abril Ramón, que se situen terceres de la classificació general, un lloc per davant de les menorquines.

Per la seva banda, Thaís Daroca, després de vèncer en tots els Rànquings Territorials sub-11 i sumar punts en els Màsters Nacionals sub-13 ha escalat fins a la tercera posició de la classificació nacional de la seva categoria. Aquest fet ha propiciat que sigui un Cap de Sèrie en l'imminent Campionat d'Espanya sub-11, que tindrà lloc al municipi gallec de Ponteares del 8 al 10 de present mes.

En aquesta competició, que enfronta els millors jugadors menors d'onze anys del panorama nacional, també participarà Inés Fernández, en individual i en dobles al costat de Thaís Daroca. Totes dues estan integrades en el programa de tecnificació "Es Busca Campió". El mateix del que prové la jugadora que s'ha convertit en una referència del bàdminton a nivell mundial, Carolina Marín.

 
 
   
Enllaços relacionats
Menorca       Consell Insular de Menorca
MENORCA, ILLA DE L'ESPORT