Veure tots Veure tots
                   
7 de abril 2018
DIA MUNDIAL DE L'ACTIVITAT FÍSICA
 

     
LOGO Menu
AGENDA ESPORTIVA
Imatge Fitness Experience 2019

23 de febrer de 2019

 
Imatge SWIMRUN MENORCA 2019

24 de març 2019

 
Imatge EPIC TRAIL 360º CAMÍ DE CAVALLS 2019

8, 9 i 10 de març del 2019

 
Imatge VI TRAIL DELS FARS

3 de febrer de 2019

 
Imatge VIII OTSO TRAIL MENORCA CAMÍ DE CAVALLS

17, 18 i 19 de maig de 2019

 
Imatge VII MITJA MARATÓ DE FORNELLS

13 d'abril del 2019

 
Imatge CURSA DEL TORO 2019

29 de juny del 2019

 
Imatge Island Games Menorca a Gibraltar

6 - 12 de juliol de 2019

 
Imatge ARTIEM HALF MENORCA 2019

22 de setembre del 2019

 
Atras
Imatge Júlia Florit, Inés Fernández i Thaís Daroca, talent insular a Madrid

Tres jugadores del Menorca Bàdminton Es Castell a la Concentració Interterritorial del "Es Busca Campió" (SBC) del 16 al 18 de gener a Madrid.

 

Júlia Florit, Inés Fernández i Thaís Daroca, talent insular a Madrid

Imatge

El passat cap de setmana, tres jugadores del Menorca Bàdminton Es Castell van formar part de la Concentració Interterritorial de programa de tecnificació de bàdminton "Es Busca Campió" (SBC) que va tenir lloc al Col·legi Aristos de Madrid.

Durant tres dies, van ser alliçonades per diferents tècnics nacionals per a la seva millora tècnic-tàctica mentre convivien amb una trentena de jugadors de categories sub.11 i sub.13 d'altres quatre comunitats autònomes.

Durant el matí de diumenge es van examinar en una prova d'execució de cops tècnics que es reparteixen en vuit grups de grips (empunyadures) de colors de menor a major dificultat (blanc, groc, verd, morat, vermell, blau, taronja i negre) .
La sub.13 de segon any Júlia Florit partia del grip morat, obtingut en la seva última concentració de la temporada passada, i va aconseguir superar dues grips més assolint el blau que amb força probabilitat li donarà una plaça en la Concentració Nacional de maig, i a les que només tenen accés els millors jugadors nacionals. Allà intentarà pujar els dos últims esglaons i convertir-se en una de les poques dones que ha aconseguit el grip negre.
Les sub.11 de primer any Inés Fernández i Thaís Daroca, que encara no havien participat en aquest tipus d'esdeveniments de formació, van demostrar la seva capacitat de controlar els nervis i van aprovar el grip verd, que era l'objectiu per al qual les havia preparat durant les setmanes prèvies a la concentració.
Un nou èxit esportiu per al club que compta amb més de quaranta llicències federatives de residents des Castell, i l'Ajuntament està cedint instal·lacions per promoure l'esport entre els habitants d'aquest municipi.

 
 
   
Enllaços relacionats
Menorca       Consell Insular de Menorca
MENORCA, ILLA DE L'ESPORT