Veure tots Veure tots
                   
7 de abril 2018
DIA MUNDIAL DE L'ACTIVITAT FÍSICA
 

     
LOGO Menu
AGENDA ESPORTIVA
Imatge Fitness Experience 2019

23 de febrer de 2019

 
Imatge SWIMRUN MENORCA 2019

24 de març 2019

 
Imatge EPIC TRAIL 360º CAMÍ DE CAVALLS 2019

8, 9 i 10 de març del 2019

 
Imatge VI TRAIL DELS FARS

3 de febrer de 2019

 
Imatge VIII OTSO TRAIL MENORCA CAMÍ DE CAVALLS

17, 18 i 19 de maig de 2019

 
Imatge VII MITJA MARATÓ DE FORNELLS

13 d'abril del 2019

 
Imatge CURSA DEL TORO 2019

29 de juny del 2019

 
Imatge Island Games Menorca a Gibraltar

6 - 12 de juliol de 2019

 
Imatge ARTIEM HALF MENORCA 2019

22 de setembre del 2019

 
Atras
II Jornades d'activitat fisica i salud

Dia 23 de septiembre dentro del programa de la escuela de Salud Publica de Menorca que se celebra en la Isla del Lazareto de Mahón, tendran lugar las II Jornadas de actividad fisica y salud. Espacio de discusión sobre las estrategias actuales y la generación de nuevas propuestas de políticas o proyectos de actuación en la promoción de la actividad física para la salud entre la población en general y especialmente en la población con un estilo de vida sedentario.

 

II Jornades d'activitat fisica i salud

L’organització de la II Jornada de Activitat Física i Salut, dins del programa de l’Escola de Salut Publica de Menorca, que es realitzarà al Llatzaret el proper dia 23 de setembre de 2014, es situa dins d’una de les àrees d’actuació del Programa de Promoció de l’Activitat Física per a la Salut de la Conselleria Cooperació, Esports i Habitatge del Consell Insular de Menorca.
L’objectiu inicial es l’organització d’una jornada sobre activitat física i salut, com element de divulgació dels coneixements científics que promouen la practica d’activitat física, l’exercici físic i l’esport com element de promoció de la salut per a tota la població i a totes les edats.
Establir un espai estable de debat entre els professionals de les ciències de la salut i els professionals de les ciències de l’activitat física i l’esport, responsables polítics i tècnics de les àrees de salut i de l’esport de les administracions publiques, i d’entitats privades, sobre els coneixements dels beneficis de l’activitat física en la promoció de la salut.
Disposar d’un espai de discussió sobre les estratègies actuals i la generació de noves propostes de polítiques o projectes d’actuació en la promoció de l’activitat física per a la salut entre la població en general i especialment en la població amb un estil de vida sedentari.
Per mes informació del contingut de la Jornada, veure programa adjunt, en format PDF, de la II Jornada de Activitat Física i Salut de 2014.

 
 
   
Enllaços relacionats
Menorca       Consell Insular de Menorca
MENORCA, ILLA DE L'ESPORT