CURSA DEL TORO 2019
29 de juny del 2019
          
Island Games Menorca a Gibraltar
6 - 12 de juliol de 2019
          
          
ARTIEM HALF MENORCA 2019
22 de setembre del 2019
          
          
XIV Jornades Menorca en caiac 2019
Del 3 al 12 d'octubre de 2019
          
Volta a Menorca BTT
11, 12, 13 d'octubre del 2019
          
World Pàdel Tour
Del 6 al 13 d’octubre del 2019
          
XVIII Duatló Popular de Menorca
24 de novembre de 2019
          
 
 
 
LOGO
AGENDA ESPORTIVA
Imatge MENORCA 52 SUPER SERIES SAILING WEEK

21 - 25 de maig de 2019

 
Imatge CURSA DEL TORO 2019

29 de juny del 2019

 
Imatge Island Games Menorca a Gibraltar

6 - 12 de juliol de 2019

 
Imatge ARTIEM HALF MENORCA 2019

22 de setembre del 2019

 
Imatge SWIM IN MENORCA TRAVESSIA 10 km 2019

29 de setembre de 2019

 
Imatge XIV Jornades Menorca en caiac 2019

Del 3 al 12 d'octubre de 2019

 
Imatge Volta a Menorca BTT

11, 12, 13 d'octubre del 2019

 
Imatge World Pàdel Tour

Del 6 al 13 d’octubre del 2019

 
Atras
RESULTATS JOCS ESPORTIUS MUNICIPALS

Ciutadella va resultar el municipi guanyador del còmput global amb 1.560 punts, per davant d'Alaior i de Maó. Es Castell, Ferreries, Es Mercadal, Sant Lluís i Es Migjorn Gran van completar la classificació.

Els jocs es van tancar amb una desfilada pels carrers de Sant Lluís, en la que van participar 450 esportistes, fins arribar al circuit de cross que hi ha al costat del poliesportiu de Sant Lluís. En acabar el lliurament de trofeus, la cerimònia va concloure amb una improvisada coreografia al ritme de Dj Chicha que va fer ballar a tots els presents al ritme del tema 'Follow the leader'.

 

RESULTATS JOCS ESPORTIUS MUNICIPALS

L'emoció ha tenyit les últimes cites esportives dels Jocs Municipals, on les disciplines per equip han resolt les seves competicions.
La màxima rivalitat durant els tornejos han donat pas després a l'amistat i al companyerisme en la cerimònia final dels jocs, a la que més de 450 persones van acudir a Sant Lluís per participar a l'animada cerimònia de lliurament de trofeus.

Maó es va imposar a Ciutadella a la gran final de futbol, en un duel molt disputat i marcat per la rigorosa expulsió d'un efectiu ciutadellenc abans del descans, quan el marcador ja estava 1-1. A la conclusió dels 90 minuts, el marcador no s'havia mogut tot i les ocasions pels dos bàndols, i el títol es va decidir en una llarga tanda de penals. Els jugadors es van mostrar molt encertats i el títol va decaure del costat maonès després que el porter Fer aturés el setè penal a Ciutadella i Tòful no fallés al 6-7. Els dos equips havien acordat que en cas d'empat es passaria directament als penals.

En bàsquet femení, l'equip de Ferreries no va donar cap opció al de Ciutadella i es va emportar un duel en el què les de Ponent mai es van rendir. Al final, el partit va concloure 43-61. Alaior es va imposar en la final de consolació a Sant Lluís, aconseguint la tercera plaça.

En bàsquet masculí, Es Castell no va trobar rival en una final en què es va imposar per 73-92 davant un Alaior que va comptar amb molt suport a la grada però no va ser suficient. En la lluita per la tercera plaça, Maó va guanyar amb comoditat a Ciutadella.

En tennis taula Gian Marc Orrù, des Mercadal, va complir amb el seu paper de favorit i es va imposar a la final a Xavi Bagur, de Ciutadella. En fèmines Mandy Moyà, d'Alaior, va acabar primera per davant d'Elena Vich, de Sant Lluís.

En bàdminton no hi havia competició individual sinó que es va jugar per equips. Maó va ser el primer classificat, acompanyat al podi per Alaior i Es Castell, segon i tercer, respectivament.

Els jocs es van tancar amb una desfilada pels carrers de Sant Lluís en la que van participar 450 esportistes, fins a arribar al circuit de cross que hi ha al costat del poliesportiu de Sant Lluís. Allà han acudit les autoritats, presidides pel president del Consell Insular, Santiago Tadeo, el conseller d'Esports, Juanjo Pons, els alcaldes Lluís Camps, des Castell, Xisco Ametller, des Mercadal, Misericòrdia Sugrañes, d'Alaior, Tóbal Coll, de Sant Lluís, Manuel Monerris, de Ferreries, els regidors d'Esports Immaculada González, de Ciutadella, Francesc Pons, de Maó, i Sergi Barrera, des Migjorn Gran, en representació dels seus alcaldes, així com la resta de regidors d'Esports.

 
 
Menorca       Consell Insular de Menorca
Menorca, Illa de l'Esport
INICI  -  CONTACTAR  -  AVÍS LEGAL  -  RSS