Veure tots Veure tots
                   
7 de abril 2018
DIA MUNDIAL DE L'ACTIVITAT FÍSICA
 

     
LOGO Menu
AGENDA ESPORTIVA
Imatge Fitness Experience 2019

23 de febrer de 2019

 
Imatge SWIMRUN MENORCA 2019

24 de març 2019

 
Imatge EPIC TRAIL 360º CAMÍ DE CAVALLS 2019

8, 9 i 10 de març del 2019

 
Imatge VI TRAIL DELS FARS

3 de febrer de 2019

 
Imatge VIII OTSO TRAIL MENORCA CAMÍ DE CAVALLS

17, 18 i 19 de maig de 2019

 
Imatge VII MITJA MARATÓ DE FORNELLS

13 d'abril del 2019

 
Imatge CURSA DEL TORO 2019

29 de juny del 2019

 
Imatge Island Games Menorca a Gibraltar

6 - 12 de juliol de 2019

 
Imatge ARTIEM HALF MENORCA 2019

22 de setembre del 2019

 
Atras
triptic Biniparratx Campament de Biniparratx 2014 del Departament d'Esports del CIM

Aquest any el campament de Biniparratx es durà a terme del 29 de juny al 6 de juliol. El fil conductor del campament serà “MENORCA, l'illa on vivim”. Els jocs i els esports són les eines fonamentals que utilitzarem per aconseguir que els fillets i filletes de Menorca es diverteixin al mateix temps que coneixen aspectes de la nostra illa màgica. Volem que gaudeixin d'una setmana plena d'emocions i d'intriga cercant un tresor pirata. Coneixerem algunes aus, anirem d'excursió pel Camí de Cavalls, dormirem sota la llum de les estrelles, anirem amb kayak i relliscarem pels tobogans de Son Bou. A més, coneixerem algunes de les rondalles i les llegendes que fan de Menorca un lloc ben especial i treballarem les 3R (Reduir, Reciclar i Reutilitzar), entre moltes activitats més.

 

Campament de Biniparratx 2014 del Departament d'Esports del CIM

triptic Biniparratx

Promoure i promocionar l'activitat i la convivència dels més petits en contacte amb la natura és un dels principals objectius del Departament d’Esports del Consell Insular de Menorca, i aquest és el motiu pel qual cada any aquest departament organitza el Campament de Biniparratx.
Acabat el curs escolar, els al·lots i les al·lotes de Menorca tenen l’opció de conviure durant una setmana en plena natura, deixant de banda les obligacions que els estudis duen inherents per dedicar-se a noves activitats físiques i lúdiques.

Fora de l’entorn familiar, comencen a desenvolupar la seva maduresa i la seva autonomia, sempre amb la companyia i la supervisió d’uns monitors que vetllen perquè s'ho passin bé i, a la vegada, reforcin la inclusió d'uns hàbits saludables en la seva vida diària.

 
 
   
Enllaços relacionats
Menorca       Consell Insular de Menorca
MENORCA, ILLA DE L'ESPORT