Veure tots Veure tots
                   
7 de abril 2018
DIA MUNDIAL DE L'ACTIVITAT FÍSICA
 

     
LOGO Menu
AGENDA ESPORTIVA
Imatge Fitness Experience 2019

23 de febrer de 2019

 
Imatge SWIMRUN MENORCA 2019

24 de març 2019

 
Imatge EPIC TRAIL 360º CAMÍ DE CAVALLS 2019

8, 9 i 10 de març del 2019

 
Imatge VI TRAIL DELS FARS

3 de febrer de 2019

 
Imatge VIII OTSO TRAIL MENORCA CAMÍ DE CAVALLS

17, 18 i 19 de maig de 2019

 
Imatge VII MITJA MARATÓ DE FORNELLS

13 d'abril del 2019

 
Imatge CURSA DEL TORO 2019

29 de juny del 2019

 
Imatge Island Games Menorca a Gibraltar

6 - 12 de juliol de 2019

 
Imatge ARTIEM HALF MENORCA 2019

22 de setembre del 2019

 
Atras
Menorca va participar al campionat nacional Jugant a l'Atletisme

L'equip femení del Col·legi Mare de Déu del Toro des Mercadal i l'equip masculí del Col·legi Pintor Torrent de Ciutadella, van quedar impressionats del nivell d'atletisme d'altres centres escolars. Els nostre components dels equips eren dels més petits de la competició i, en aquestes edats, hi pot haver una gran diferencia en el desenvolupament corporal amb dos anys de diferencia. No obstant això, ho van fer molt bé.


 

Menorca va participar al campionat nacional Jugant a l'Atletisme

Dos equips de Menorca representaran les Illes Balears a la final d'Espanya del campionat Jugando al Atletismo que organitza la Reial Federació Espanyola d'Atletisme a Madrid durant aquest cap de setmana.

Els de Menorca que representaran la nostra Comunitat Autònoma després d'haver-se classificat són, el Centre Escolar Verge del Toro des Mercadal amb Neus Pons Moll, Anna Pons Coll, Laure Mover, Ariadna Pons i Marina Riudavets com a integrants, acompanyats del mestre d'Activitat Física, Lluís Pons Badia. En categoria masculina serà el Col·legi Pintor Torrent de Ciutadella amb José Antonio Soto, Nast Patterson, Jaime de la Fuente, Mikel Olmo i Andreu Pérez, acompanyats d'Ester Servera com a professora d'Activitat Física.

El diumenge 18 de maig està previst el Relleu de l'Amistat amb una cursa a la qual hi participaran entre quinze i vint equips, amb intervenció tant d'esportistes com de delegats, familiars i organitzadors. També s'organitzarà una mostra de productes típics i informació de cada regió.


 
 
   
Enllaços relacionats
Menorca       Consell Insular de Menorca
MENORCA, ILLA DE L'ESPORT