Atras
Distició 2014 Gala de l'Esport Menorquí

Tres-cents-quaranta esportistes van ser convocats a la Gala de l'Esport Menorquí que es va celebrar dia 17 d'abril al Teatre Principal de Maó, com a reconeixement al mèrit esportiu durant l'any 2013.

Tant individuals com per equips, s'han guardonat esportistes de les següents disciplines: atletisme, karate, tennis, tennis taula, bàdminton, judo, bàsquet, ciclisme, tir amb fona, tir amb arc, tir de presició, tir al plat, escacs, natació, gimnàstica artística, futbol, piragüisme, gimnàstica rítmica, hípica, vela, caça esportiva, volei i kickboxing.

En categoria d'esport escolar (fins a cadet) es van lliurar dos-cents-trenta diplomes per haver participat a les fases Finals de Balears, i setanta distincions als esportistes que han obtingut pòdium en aquestes fases. En categoria d'esportista d'elit o destacat pel Consell Insular s'han galardonat a quaranta esportistes. A títol pòstum, també s'ha reconegut els mèrits esportius de Joan 'Nito' Bagur.

 

Gala de l'Esport Menorquí

Distició 2014


El president del Consell Insular, Santiago Tadeo; el conseller de Cooperació, Esports i Habitatge, Juanjo Pons, aíxí com altres autoritats han estat presents en aquest acte de reconeixement que ha omplert el Teatre Principal, amb l'assistència tant dels esportistes com dels familiars i amics.

En categoria esportista d'elit o destacat pel Consell Insular s'han guardonat a quaranta esportistes, per la qual cosa cal complir algun dels mèrits esportius següents: haver estat classificat entre els tres primers llocs d'un campionat d'Espanya, entre els deu primers d'Europa i entre els quinze primers del món.

A títol pòstum, també s'ha reconegut els mèrits esportius de Joan 'Nito' Bagur, porter de futbol de diferents equips nacionals i l'únic futbolista menorquí que ha estat campió d'Europa en aquest modalitat.

.

 
 
Menorca       Consell Insular de Menorca
Menorca, Illa de l'Esport
INICI  -  CONTACTAR  -  AVÍS LEGAL  -  RSS