Imatge Surt a licitació la gestió del programa Menorca Borina

El Consell Insular de Menorca ha aprovat l’expedient de contractació per portar a terme el desenvolupament del Programa Menorca Borina.

 

Surt a licitació la gestió del programa Menorca Borina

Imatge

El Consell Insular de Menorca ha aprovat l’expedient de contractació per portar a terme el desenvolupament del Programa Menorca Borina. L’objectiu d’aquest projecte, inclòs en el programa d’activitats del Gabinet de Medicina Esportiva del Consell Insular, és promocionar l’activitat física i l’exercici físic per a la millora de la salut de la població de Menorca.


Així, mitjançant l’execució d’aquest programa, es pretén la implementació d’una sèrie d’accions de promoció, docència i execució d’activitats que es plantegen com a objectius per a la millora de la salut de la població de Menorca mitjançant l’activitat i l’exercici físic i la pràctica esportiva, fomentant una societat físicament activa.


El programa Menorca Borina es divideix en 5 àrees definides en el plec de prescripcions tècniques:

 

  • L'àrea de prescripció de 'exercici físic per a la salut en persones sedentàries i amb patologies.
  • L'àrea acadèmica per fer recerca, investigació i promoció de l'exercici físic per la salut.
  • L'àrea educativa que promou un estil de vida actiu entre els joves.
  • L'àrea Comunitària que promou un estil de vida saludable a tota la comunitat
  • L'àrea de Moviments que promou l'exercici físic per gent gran en els centres geriàtrics i centres de dia.


Amb la licitació del programa es pretén dotar d’un equip professional multidisciplinari que desenvolupi les 5 àrees definides. A més a més, també es pretén la creació de campanyes de comunicació sobre les pràctiques òptimes vinculades a programes comunitaris, per reforçar la sensibilització, el coneixement, la comprensió i la valoració de molts dels beneficis que reporta el benestar de les persones, les famílies i a tota la comunitat, l’activitat física i la disminució dels hàbits sedentaris de les persones.


L’import màxim de la licitació és de 454.515,84 € (IVA exclòs) per quatre anys prevists de contracte, i es preveu que, en les pròximes setmanes es pugui adjudicar.


Amb aquest programa, el servei d'esports farà realitat una de les dues prioritats del departament, la promoció de l'activitat física orientada a la salut. El Consell Insular vol apostar per treballar en aquesta línia amb la col·laboració dels diferents ajuntaments


Podeu consultar aquí les bases

 

 
Compartir
 
Menorca, Illa de l'Esport
INICI  -  CONTACTAR  -  AVÍS LEGAL  -  RSS