AGENDA ESPORTIVA
Imatge EPIC CAMÍ DE CAVALLS 360º

13, 14 i 15 de març del 2020

 
Imatge V CURSA CORRE MÔ

5 d'abril de 2020

 
Imatge IX MITJA MARATÓ DE FORNELLS

18 d'abril del 2020

 
Imatge IX TRAIL MENORCA CAMÍ DE CAVALLS

22, 23 i 24 de maig de 2020

 
Imatge 10/5 MILLES CIUTAT DE MAÓ

30 de maig de 2020

 
Imatge CURSA DE LA LLUNA PLENA

7 d'agost del 2020

 
Imatge XX Volta Cicloturista Internacional a Menorca

23, 24 i 25 d'octubre del 2020

 
Imatge SWIM IN MENORCA MARATHON 25 Km

14 de juny de 2021

 
 
Imatge El programa ONA, Arc i Salut dóna continuïtat als cursos de tir amb arc per a dones afectades de limfedema

Dirigits a dones afectades de càncer de mama, els cursos volen ajudar a aquest col·lectiu a pal·liar possibles problemes de salut relacionats amb la seva condició.

 

El programa ONA, Arc i Salut dóna continuïtat als cursos de tir amb arc per a dones afectades de limfedema

Imatge

El programa ONA, Arc i Salut ha reprès aquest mes d'octubre l'activitat, després de posar-se en marxa a inici d'any. Dirigida a dones afectades de càncer de mama, els cursos volen ajudar a aquest col·lectiu a pal·liar possibles problemes de salut relacionats amb la seva condició.

 

18 alumnes, totes elles participants dels cursos d’iniciació febrer-maig 2019, conclosos amb exitosos resultats, han pogut reprendre la seva pràctica aquest octubre amb el curs de continuació, i fins a finals de desembre, quan es tanqui l'activitat. Amb la pràctica del tir amb arc, totes elles han aconseguit un augment de la mobilitat, augment del to muscular i han millorat de manera considerable la seva qualitat de vida, especialment en la seva vida diària, ja que es treballa també el component psicològic i social.

 

El programa ONA, Arc i Salut, s'emmarca dins del projecte global ONA -Dona, activitat física i esport a Menorca, una iniciativa del Consell Insular que vol promoure la igualtat de gènere en el món esportiu.

 

La continuació d’aquest programa és possible gràcies a la implicació del Club d'arc de Maó, l'associació ALBA, de dones afectades de càncer de mama de Menorca, així com la conselleria de Salut del Govern Balear, la Federació Espanyola de Tir amb Arc i el Consejo Superior de Deportes.

 

Projecte ONA
Cursos d'iniciació Dona, Arc i Salut

 
 
 
 
 
Compartir
 
Menorca       Consell Insular de Menorca
Menorca, Illa de l'Esport
INICI  -  CONTACTAR  -  AVÍS LEGAL  -  RSS